Maître / Drum major gezocht!

Forums: 

Maître / Drum major gezocht!
23-1-2018
Wil jij ons nieuwe gezicht worden en graag deel uitmaken van het enige showkorps in Velsen? Dan ben jij degene die wij zoeken! De Showband van de IJmuider Harmonie is op zoek naar een Drum Major.

Als drum major ben jij hét gezicht van onze Showband en geef je bij straatoptredens en showoptredens leiding aan een 30 enthousiaste muzikanten. Jij bent eindverantwoordelijk voor het goede verloop van het optreden en bent het aanspreekpunt voor de organisatie waar het optreden plaatsvindt. Verder ben je muzikaal aangelegd en beschik je over de nodige ervaring in de mars- en showwereld.
Wij zijn een graag gezien korps tijdens showoptredens, avondvierdaagses en streetparades in zowel binnen- als buitenland.
Wij vragen:
- muzikaliteit;
- deelname aan de optredens en repetities;
- enthousiasme, motivatie en inzet;
- verenigingsmens;
- Je moet kunnen tacteren

Wij bieden:
- gezellige, actieve vereniging;
- een afwisselend muzikaal en showtechnisch programma. Momenteel doen wij voor een 2e keer mee aan de indoor Winds competitie.
Wanneer je nog niet beschikt over een maître diploma zijn wij bereidt jou een maître cursus aan te bieden.
De Showband repeteert elke maandag van 20.00 uur – 22.00 uur in ons eigen muziekcentrum “Tolsduin”aan de Tolsduinerlaan 12 te Velsen Zuid. Showrepetities vinden plaats in overleg met de dirigent in de weekenden.

Ben jij de nieuwe drum major van de Showband IJmuider Harmonie?
Neem dan snel contact op via: hoofdbestuur@ijmuiderharmonie.nl of door te bellen naar Nelco5@tele2.nl
Voor meer informatie kijk op: www.ijmuiderharmonie.nl en facebook: IJmuider Harmonie

members area