K.H. St-Cecilia Hoeselt zoekt dirigent

Forums: 

De K.H. St-Cecilia Hoeselt is op zoek naar een gedreven, enthousiaste dirigent die wekelijks een orkest van zo’n 45 muzikanten van uiteenlopende leeftijden kan begeesteren. Ons harmonieorkest speelt op een mooi niveau: op de pupiter lagen recent werken als ‘Overture to Avalon’ van Alfred Stevenson, ‘Conga del Fuego Nuevo’ van Arturo Marquez, ‘Arabesque’ van Samuel Hazo, … Onze agenda bevat enkele jaarlijks weerkerende en druk bijgewoonde concerten als een nieuwjaarsconcert in het eerste weekend van het jaar en een themaconcert begin mei. Daarnaast verzorgen we nog een vijftal occasionele optredens. We repeteren op zaterdagavond van 18u30 tot 20u30.
De dirigent die we zoeken heeft een gedegen muzikale opleiding en repertoirekennis en is in staat om zich te profileren als inspirator en muzikaal leider van ons harmonieorkest. De enkele zaterdagen dat onze nieuwe chef-dirigent eventueel belet zou zijn door verplichtingen bij andere orkesten kunnen wij voorzien in een stand-in repetitor.
Kandidaten kunnen een cv met motivatiebrief bezorgen aan onze voorzitter Balder Waumans op balder.waumans@skynet.be. Meer info kan je bekomen bij Balder zelf op 0498/945082 of bij Ludwig Thijssen op 0473/431173.

members area