Dirigent gezocht: fanfare Excelsior Oostzaan (2e divisie)

Forums: 

Vacature dirigent

Muziekvereniging Excelsior Oostzaan is per april/mei 2017 op zoek naar een nieuwe dirigent. Excelsior is een fanfare uitkomend in de 2e divisie. Het orkest telt op dit moment 25 leden en repeteert elke donderdagavond van 20:00 uur tot 22:30 uur in het clubgebouw in Oostzaan.

De dirigent die wij zoeken moet zich kunnen vinden in het toekomstbeeld van de vereniging en kunnen voldoen aan de onderstaande functie-eisen.

Toekomstbeeld

Excelsior is een vereniging die zich wilt stabiliseren in de 2e divisie. Dit betekent dat onze ambities liggen in het ontwikkelen van een stabiel niveau binnen de 2e divisie. Daarnaast hebben wij de ambitie om door te groeien naar een orkest met een gezond ledenaantal.

Wij vinden het belangrijk dat er een goede balans tussen inspanning en ontspanning is tijdens de repetities. Deze balans moet ook terug te vinden zijn in ons repertoire.

Functie-eisen

* Beschikt over een afgeronde conservatoriumstudie HAFA-directie;

* Heeft ruime ervaring met het dirigeren van fanfareorkesten van vergelijkbaar niveau;

* Weet de juiste balans te vinden tussen presteren en plezierig muziek maken;

* Kan uitstekend omgaan met leden van verschillende muzikale niveaus en leeftijden;

* Heeft uitgebreide repertoirekennis en is bereid om in samenwerking met de muziekcommissie een repertoire te selecteren voor concerten;

* Is motiverend en inspirerend;

* Denkt actief mee over de toekomst van het orkest en opleiding binnen de vereniging;

* Heeft een goed gevoel voor het verenigingsleven en is hierbij betrokken;

Bent u geïnteresseerd en ziet u het als een uitdaging om de nieuwe dirigent van ons fanfareorkest te worden? Stuur dan uw sollicitatiebrief en CV voor 1 februari 2017 naar vacature@excelsior-oostzaan.nl.

Indien u geschikt bent bevonden zult u binnen twee weken na de sluitingsdatum een uitnodiging ontvangen voor een sollicitatiegesprek. Vanuit de sollicitatiegesprekken zullen een aantal kandidaten worden geselecteerd voor een vervolgprocedure. Indien u vragen heeft over de vacature kunt u contact opnemen met Jan Rep: 06-11296083.

members area