Workshop Kon. muz. ver. Veronica Zuidzande

Forums: 

De Koninklijke muziek vereniging Veronica uit Zuidzande zoekt nieuwe leden.
Daarvoor organiseert de vereniging op zaterdag 26 november a.s. een workshop.
Deze workshop is bedoeld voor diegene die ooit van plan waren muziek te leren maar waarbij het er nooit van gekomen is of voor diegene die wel ooit gestart zijn met muziek maar die er om de één of andere reden mee gestopt zijn maar wel weer de draad zouden willen oppakken. En daarnaast ook voor de jeugd die graag muziek zouden willen leren spelen.
Tijdens de workshop zal er uitleg gegeven worden over muziek vereniging Veronica en de instrumenten die binnen de vereniging gebruikt worden. Onder begeleiding van de dirigent Hessel de Groff en enkele ervaren spelende leden van Veronica zal de deelnemers uitgelegd worden hoe de instrumenten worden bespeeld waarna de deelnemers zelf een instrument uit kunnen proberen.
Op het eind van de middag hopen we dan samen met de deelnemers een stukje muziek, wat we dan aangeleerd hebben te spelen.
Muziek vereniging Veronica hoopt uit deze actie nieuwe leden en jeugdleden te werven.

Heeft U belangstelling om deel te nemen aan deze workshop, neem dan contact op met de vereniging of kom langs op zaterdag 26 november we starten om 13.30 uur in mfc “de Zevendraar” te Zuidzande.

Muziek vereniging Veronica is een bloeiende en boeiende vereniging die repeteert op donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in het mfc “de Zevendraaier” te Zuidzande.
In de bezetting zijn momenteel enkele vacatures ontstaan, die we graag spoedig ingevuld zien.
Met name voor lead (1e) trompet/cornet, maar ook in de secties bugel; alt-hoorn; euphonium/bariton, trombone en slagwerk staan er vacatures open.