Harmonie NEO zoekt enthousiaste slagwerkinstructeur m/v

Forums: 

Namens onze Slagwerkgroep van Muziekvereniging N.E.O. in Rucphen (NB)zijn we per direct op zoek naar een een enthousiaste instructeur m/v.

De Slagwerkgroep bestaat (nog) uit 5 enthousiaste leden die sinds juli jl. het zonder de bezielende leiding van hun instructeur moeten stellen. Deze had de groep sinds 2012 onder zijn hoede maar is door gezondheidsklachten helaas moeten stoppen. Dit, samen met studie, was voor een aantal leden een reden om te stoppen, vandaar dat er nog ‘maar’ 5 leden zijn overgebleven.

We zijn op zoek naar een enthousiaste man/vrouw die er een uitdaging in ziet om vanuit deze groep verder te bouwen aan de toekomst van de Slagwerkgroep.
Gelukkig zijn er wel een 6-tal leerlingen die wekelijks les krijgen en zodoende hopelijk op een redelijke termijn kunnen instromen.

Natuurlijk is groei daarvoor nodig, de basis is als onderdeel van N.E.O. echter goed ingebed in onze vereniging. Repetitieavond is nu de donderdagavond, hierover is overleg mogelijk. Vergoeding is conform de geldende regels voor Instructeurs.

Mocht je interesse hebben in deze uitdaging zou het fijn zijn als je wilt reageren naar ondergetekende. Maar ook als je tijdelijk beschikbaar bent zouden we graag met je in contact komen, dat zou al een oplossing kunnen zijn voor onze leden.

Voor verdere informatie over onze vereniging, activiteiten en andere wetenswaardigheden verwijs ik graag naar onze website: www.harmonieneo.nl of mijn telefoonnummer, zie hieronder.

Met muzikale groet,

Patrick Smeekens
Voorzitter R.K.K.E. Harmonie N.E.O.
Telefoon: 06 - 36406990
peers2010@gmail.com

members area